24 de junio de 2011

Activitats comissió medi ambient

Dilluns 27

Caminada al Ortoll per netejar la zona amb l'objectiu de aconseguir realitzar un itinerari històric-natural.

Lloc d'inici: Pl. de la Vila
Hora: 5:30 matí, si su plau sigueu puntuals.

23 de junio de 2011

15M -VNG. Cap a altres reptes -- Hacia otros retos


15M a Vilanova i la Geltrú. Cap a altres reptes

L’element que defineix el 15M és, sens dubte, el context de crisi en què es produeix el seu sorgiment.

La societat catalana / espanyola ha passat molt de temps resignada a les injustícies diàries d’un poder que s’ha autoatorgat un tracte preferent, generant-se, a més, una important esquerda entre el poble i els polítics.

El moviment va néixer de forma espontània després de la manifestació convocada per “Democracia Real Ya” el passat 15 de maig, i va començar el seu camí amb el cèntric assentament a la Plaça del Sol de Madrid, que es va convertir en senya d’identitat. Això va inspirar d’altres ciutats de l’Estat espanyol i d’Europa, entre elles, Vilanova i la Geltrú.

El passat dijous 19 de maig va sorgir a la nostra vila un grup de persones en concordança amb aquest moviment social, i va néixer la presa de la Plaça de la Vila, com una àgora on exposar-hi la vocació de canvi que es despertava i es desperta a la societat. A la Vila s’hi va reprendre un espai públic aparentment oblidat per a debatre lliurement, i on realitzar-hi activitats de conscienciació sobre els principals problemes, no només de la nostra ciutat, sinó de tot l’Estat.
Al mateix temps que el moviment, s’establia l’acampada com a referent simbòlic i base d’operacions, de palanca per a propulsar mobilitzacions futures, i d’altaveu per a amplificar les actuals.

Durant aquestes setmanes, l’acampada també ha fet una feina interna d’autogestió. Ens hi hem organitzat per a portar-hi a terme les assemblees, per acondicionar-hi un rebost i una cuina per als i les acampades, i un lavabo d’ús nocturn, davant la manca de col·laboració per part del nostre ajuntament. També vam intentar gestionar un punt de llum, però amb la mateixa resposta per part del consistori.

Prenent la Plaça de la Vila, hem mirat de compartir l’espai públic en sintonia amb el veïnat, amb els comerços que la rodegen, i hem mantingut unes consignes bàsiques de control sabent que, de vegades, ha resultat incòmode per a alguns.

I ens agradaria reflexionar sobre l’utilitat d’aquest espai que tan oblidat estava per a d’altres necessitats del poble, com ara la comunicació, el debat i les propostes per a la vila.

Per tot això, només podem agrair al poble vilanoví el seu suport al moviment que busca donar cabuda a totes i tots els indignats en aquesta lluita. Volem agrair a persones individuals, a comerços i petits empresaris, a treballadors, treballadores i col·lectius socials. A totes vosaltres per aportar-hi el vostre granet de sorra, ja sigui amb menjar, amb suport moral, amb idees i propostes, etc. Moltes gràcies!

I dit això, per què aixecar l’acampada de Vilanova? Després de reflexionar llargament sobre l’èxit del moviment ara ens arriba el repte de gestionar el funcionament de les comissions de treball i passar a la fase següent. Com a mitjà, i no com a fi en sí, l’acampada ha aconseguit visualitzar el moviment a la ciutat, ha treballat des d’una perspectiva social per al poble i amb ell.

És per això que el passat dissabte 18 de juny vàrem aprovar per majoria, en una assemblea oberta, desacampar la Plaça de la Vila abans del dimecres 22. A l’ exercici de reflexió s’hi va sumar com a punt determinant la revetlla de Sant Joan, atès que no volíem interferir en els actes públics, i també volíem evitar riscos del foc a la zona.

La nostra valoració, des de dins de l’acampada i del moviment és positiva. Hem obert un espai de lliure expressió al cor d’aquest poble que estimem i respectem. La celebració d’assemblees obertes ha ajudat a molta gent a exposar les seves idees i les seves necessitats, i així seguirà sent. Un altre factor que valorem positivament és la creació i desenvolupament de grups de treball al voltant de temàtiques com l’habitatge, l’immigració, el medi ambient, la salut o l’educació, i al mateix temps, l’organització en comissions tècniques com activitats, organització, comunicació i difusió, amb les quals, a partir d’ara es desenvoluparà aquesta dinàmica de participació al mateix lloc, la Plaça de la Vila.

Un mes d’acampada suposa un mes de convivència entre persones diverses que, es coneguessin abans o no, han treballat plegades cap un mateix objectiu. L’absència de problemes interns greus ens dóna força per a seguir construint unides aquest canvi que tant desitgem, i aprenent-ne els uns dels altres, les unes de les altres.

Tal i com va dir un professor de la UAB: "Una etapa s’acaba i en comença una altra. Sense haver-nos-en adonat, tenim a les mans un moviment amb unes potencialitats que tot just comencem a descobrir."
I ja per acabar, volem recordar que continuem amb les ASSEMBLEES OBERTES cada diumenge a les 8 del vespre. 

Això no s’ha acabat. És només el principi. Acosta’t i col·labora-hi per tu, pel teu poble.

15M en VNG. HACIA OTROS RETOS

El elemento que define el 15M es, sin lugar a dudas, el contexto de crisis en el que se produce su alumbramiento.
Ha pasado la sociedad española mucho tiempo resignada a la injusticias diarias de un poder que se ha autootorgado un trato preferente, generándose, además, una importante brecha entre pueblo y políticos.
El Movimiento nació de forma espontánea tras la manifestación convocada por “Democracia Real Ya” el pasado 15 de Mayo, y comenzó su andadura con el céntrico asentamiento en la Plaza de Sol en Madrid que se convirtió en seña de identidad. Este hecho inspiró a otras ciudades del Estado Español y Europeo, entre ellas, Vilanova i la Geltrú.
El pasado jueves 19 de mayo surgió en nuestra ciudad un grupo de personas en concordancia con el Movimiento Social. Y nació la toma de la Plaça de la Vila como un ágora donde exponer la vocación de cambio que despertaba y despierta en la sociedad. En la Vila se retomó un lugar público aparentemente olvidado para debatir libremente y donde realizar actividades de concienciación sobre los principales problemas no sólo de nuestra ciudad sino de todo el Estado.
Simultáneamente al Movimiento se estableció la Acampada como referente simbólico y base de operaciones, de palanca para propulsar movilizaciones futuras, y de altavoz para amplificar las presentes.
Durante estas semanas la Acampada también ha hecho un trabajo interno de autogestión, como organizarnos para el buen funcionamiento de la misma, establecer una base de referencia para las asambleas, se acondicionó un punto de abastecimiento de comida para los acampados y se proporcionó un WC de uso nocturno a falta de la colaboración por parte de nuestro Ayuntamiento, entre otros. También queremos expresar que desde la asamblea se intentó gestionar para la acampada la utilización de un punto de energía eléctrica negada por la Casa Consistorial.
Tomando la Plaça de la Vila durante estas semanas hemos compartido el espacio público en sintonía con los negocios que la rodean, los vecinos, y ordenes de control a sabiendas que para algunas ha sido un inconveniente en algunos momentos. Y nos gustaría reflexionar sobre la utilidad de este espacio que tan olvidado estaba para otras necesidades del pueblo como la Comunicación, el Debate y las Propuestas.
Por estos motivos sólo podemos agradecer al pueblo vilanoví su apoyo al movimiento que pretende dar cabida a todos y todas las indignadas en esta lucha. Queremos agradecer a personas individuales, a negocios y pequeños empresarios, a trabajadores y colectivos sociales. A todas vosotras por aportar vuestro granito de arena, su apoyo moral, sus propuestas, sus ideas, su comida, y un largo etcétera. Muchas gracias.
¿Por qué levantar la Acampada de Vilanova? Tras reflexionar largamente sobre el éxito del movimiento ahora llega el reto de gestionar el funcionamiento de la Comisiones de trabajo y pasar a la siguiente fase. Como medio, y no como fin en sí, la Acampada ha conseguido visualizar el movimiento en la ciudad, ha trabajado desde una perspectiva social para el pueblo y con él.
Es por este motivo que el pasado sábado 18 de junio se aprobó por mayoría en Asamblea Abierta desacampar de la Plaça de la Vila antes del miércoles día 22. Al ejercicio de reflexión se sumó como punto de inflexión la festividad de la Verbena de Sant Joan por tal de no interferir en los actos públicos así como prevención a posibles incidencias con fuego en la zona.
Nuestra valoración, desde dentro de la Acampada y Movimiento es positiva. Hemos abierto un espacio de libre expresión en el corazón de este pueblo que amamos y respetamos, la celebración de Asambleas Abiertas ha capacitado a muchas personas a exponer sus ideas y necesidades, y así seguirá ocurriendo. Otro factor que valoramos positivamente es la creación y desarrollo de Comisiones de trabajo (Vivienda, Inmigración, Medio Ambiente, Salud y Educación) y de funcionamiento (Actividades, Organización, Comunicación y Difusión), en las que a partir de ahora se desarrollará la dinámica en el mismo lugar, la Plaça de la Vila.
Un mes de Acampada supone un mes de convivencia entre personas diversas que unas se conocían de antemano, otras no, y todas hacia un mismo objetivo. La ausencia de problemas internos graves nos da fuerza para seguir construyendo unidos, aprendiendo unos de otros, unas de otras, ese cambio que tanto deseamos.
Como citó un profesor de la UAB: "Una etapa termina y empieza otra. Sin habernos dado cuenta, tenemos entre manos un movimiento cuyas potencialidades estamos justo empezando a descubrir."
Y  por último queremos recordar que seguimos con las ASAMBLEAS ABIERTAS cada domingo a las 20H.
Esto no acaba aquí, es sólo el principio. Acércate y colabora por ti, por tu pueblo.

20 de junio de 2011

Assemblea excepcional de caràcter urgent.

A tots els indignats/des.
Ahir dilluns dia 20 de juny vam celebrar una assemblea urgent amb caràcter excepcional amb tots els/les indignats/des que ens trobàvem en aquell moment a la plaça. La causa va ser de força major: ens ha arribat un comentari que fa al·lusió a un desallotjament imminent de la plaça, degut a la perillositat que implica el festeig amb coets i petards de les properes festes de sant Joan, amb les tendes i carpes a la plaça de la vila. Sense fer cap comentari relacionat amb el resultat de la citada assemblea, es convoca oficialment a tothom a una assemblea extraordinària el dia d'avui a les 21h del vespre a la Plaça de la Vila, amb l'objectiu d'informar a tots i totes les que ahir no van assistir pel caràcter urgent de la mateixa, i per parlar dels següents punts que s'han marcat com a ordre del dia de l'assemblea:

  • Torn de paraula rotatiu a mode d'introducció per valorar l'opinió dels assistents sobre l'aixecament del campament.
  • Coordinar i organitzar l'aixecament del campament.
  • Preparar la festa de sant Joan que tindrà un caràcter, a demés de festiu, informatiu sobre el futur del moviment a la vila.
L'assemblea te coma objectiu resoldre d'una manera dinàmica i de forma consensuada l'aixecament del campament, de manera que el resultat del mateix transcorri de la manera mes natural i positiva, transmetent una idea de continuïtat i de projecte amb perspectiva de futur. Qualsevol altre tema que pugui sorgir es deixarà com a ordre del dia per a l'assemblea del proper diumenge, al menys que aquest tingui un caràcter urgent, amb l'objectiu de que l'assemblea no es faci massa llarga i puguem assolir els objectius de manera eficient. També cal tenir en compte que es preveu iniciar l'aixecament en finalitzar l'assemblea i ens cal temps per fer-ho.

Salut!

C. de Comunicació.

Quadre d'activitats programedes del 20 al 26 de juny.

Enllaç al document.

Gregorio López explica el pacte de l'euro

En aquesta conferència Gregorio López Sanz, professor d'Economia de la UCLM, ens explica de manera planera l'estat de la qüestió de l'economía europea així com, què és allò que diuen "El pacte de l'euro".

Vídeo resum de la manifestació d'ahir

Vilaweb ens ofereix aquest vídeo reportatge de la marxa que es va fer ahir a Barcelona.

 
Es van manifestar unes 250 mil persones

19 de junio de 2011

Dos exemples de manipulació mediàtica: 15j i 19j de Barcelona

Dos exemples recents de la manipulació d'alguns mitjans de comunicació. Aquesta gent ens volen enganyar  i a més a més es pensen que som imbècils.




Vídeos d'indignats vilanovins a la manifestació del 19j a Barcelona

Hi ha novetats al canal youtube de Fes teva la vila. S'han penjat uns videos de la gran manifestació celebrada el diumenge 19 de juny a Barcelona contra el pacte de l'euro organizada pel moviment 15 de maig






Salut.

Vídeos del 19j a Barcelona

Malgrat que aquest post està escrit a les 21:00h, 4 hores després de l'inici de la concentració, ja hi ha molts vídeos de la manifestació del 19j a Barcelona penjats al Youtube. Per estar informats no mireu la televisió, conecta-vos a internet!

Viu la manifestació del 19j des de casa en directe

Pel Twitter
 Vídeo en directe

Acta de l'assemblea de dissabte 18 de juny

Podeu visualitzar les actes de totes les assemblees en l'etiqueta Actes d'Assemblees o descarregar-les des de l'apartat Documents.

Punts del dia de l’assemblea
1. Comissió Educació.
2. Comissió Activitats .
3. Revista.
4. Consum Responsable i Medi Ambient.
5. Comissió Comunicació.
6. Comissió Salut.
7. Comissió Difusió
8. Comissió Habitatge.
9. Comissió Immigració.
10. Comissió Organització.
11. Manifestació 15M – 19 de Juny – 17h Plaça Catalunya.
12. Acusacions Diari de Vilanova.
13. Programa d’activitats.
14. Coordinació amb Sitges, Roquetes i Sant Pere de Ribes.
15. Continuïtat Acampada.
16. Roda de Megàfon.
17. Violència al Parlament.

  1. Comissió Educació.
Es demana compromís!
Reunió dimecres a les 19h Plaça de la Vila.

  1. Comissió Activitats .
Es demana compromís!
- Debat prostitució: ètica, condicions, economia. Divendres 24/06/11 a les 18h.
-Xerrada Economia sostenible i comerç just (pendent).
-Gin cama d’adults (proves comissions, desnonaments...) Dissabte 25/06/11 a les 18h.
-Mur de desitjos.

  1. Revista.
Reunió dimarts 11h i dijous 14h.

  1. Consum Responsable i Medi Ambient.
-Passar documental (A Tornallom)
-Neteja Ortoll: Gairebé feta. Falta furgoneta per desenrunar. La següent fita serà classificar vegetació, etc...
-Neteja comú Ermita de Sant Cristòfol (Far): Diumenge 19/06/11 a les 6h Plaça de la Vila a les 7h Ermita.
-Oferiment Maset d’En Safont per fer-li la feina i poder fer un projecte de cooperació agrícola. Un dia si un dia no s’hi va. Comença torn dilluns 20/06 reunió per sortir a les 5h a la Plaça de la Vila.

  1. Comissió Comunicació.
-Difusió sobre moviment 15M successos.
-Facebook: Fes teva la Vila.
-Twiter: http://twitter.com/#!/festevalavila
-Blog: http://festevalavila-vng.blogspot.com
-Compte youtube: acampada VNG
-Cohesió Assemblea: que cada comissió faci e-mail, explicació, horaris...
Reunió Comunicació: cada dilluns 21h.

  1. Comissió Salut.
-Ja funciona sistema de serveis de massatge, reflexologia, Flors de Bach
-Dilluns a les 18h Plaça de la Vila.
-Activitats posteriors a l’acampada en procés.
-Difusió problemes sanitat i retallades.

  1. Comissió Difusió
-“Ha fallat”.
-Canvi d’horari de reunions: Dimarts, Dijous i Dissabtes a les 20h Plaça de la Vila.
-Projectes i idees.

  1. Comissió Habitatge.
-Informació casos desallotjaments.
-Èxit a Sant Andreu.
-40 famílies en perill, crida popular.
-Díptic informatiu (jurídic, trucs evitar desallotjaments)
-Can Titanic: ja hi ha inquilins, es necessita material i especialistes per reformes. Prevista una sortida per visitar Can Titanic i parlar.
-Reunió els dijous a les 20h a la Plaça.
-Bona oportunitat per a ocupar pisos de “La Caixa”
-S’han aturat 14 desnonaments als Països Catalans!
-Proposta de octavilles a les bústies.
-Article a la revista.

  1. Comissió Immigració.
-No hi ha ningú. Avui hi ha reunió d’immigració a Plaça Catalunya tema immigració.
PROPOSTA
Si una comissió falla a l’assemblea setmanal que avisi a Comunicació.

  1. Comissió Organització.
Proposta de fer Dimecres ales 21h reunió de comissions.

  1. Manifestació 15M – 19 de Juny – 17h Plaça Catalunya.
-Confluència acampades.
-Es queda a les 15h30 19/06 a l’estació de Tren de Vilanova i la Geltrú per sortir en grups cap a Barcelona.
-Grups per afinitat, telèfons d’urgències (Junts els de Vilanova)
-Cartell: hi han pocs cartells enganxats. Proposta de encartellada d’última hora i difusió a concert de Roquetes.
-Membres de salut i altres portaran farmaciola i Flors de Bach.

  1. Acusacions Diari de Vilanova.
-Article tendències per la forma.
-Es parla del cas dels diputats a Ciutadella i afegeixen foto acampada Vng al costat article incoherent sobre succés a L’ortoll.
-Proposta de fer article com a resposta. Reunió Article Dilluns 20/06 a les 19h Plaça de la Vila.
-Desmentir tema lavabo!!! Neus Llovera no té res a veure amb l’haver aconseguit el lavabo com diuen al Diari de Vilanova, el vam aconseguir nosaltres mateixos sense la seva ajuda (es va demanar l’ajuda però es va fer cas omís), el vam demanar nosaltres a l’empresa, qui ens va cedir el lavabo amb el cost només del manteniment.
-Se nos acusa de Okupas.
-El Diari té recursos per criminalitzar-nos.
-Crida a la difusió contra la informació no verídica o manipulada.
PROPOSTES
-Proposta cacerolada diàries a la porta del Diari de Vilanova. Indignats contra els medis de manipulació. 
-Proposta: Copiar tots els articles i penjar-los a la Plaça amb resposta.
-Okupar Diari de Vilanova. (Ironia: Si ens acusen d’algo que no hem fet...)
-Denunciar per injúries i calumnies.
-Enganxar cartell al WC! per informar que no ha tingut res a veure Neus Lloveres ni ningú de l’ajuntament en aquest tràmit aconseguit.
-Tornar a fer “Falsari de Vilanova”!

  1. Programa d’activitats.
-Dia si dia no neteja Xalet Ortoll i Maset d’en Safont. (veure comissió medi ambient, Comença torn dilluns 20/06 reunió per sortir a les 5h a la Plaça de la Vila cap a Maset d’en Safont, Dimarts cap a Ortoll, dimecres cap a Maset i així successivament)
-Fer xerrada sobre retallades buscar experts: a nivell social, a nivell econòmic.
-Recopilar dades.
-Buscar Facundo, Col·lectiu Taifa (economistes)
(Desprès de Sant Joan)
-Feina Comissions:
  • Difusió sobre tema.
  • Projectes.
  • Manifestació temàtica cada diumenge: banc, escola, Inem, hospital.
-La gent de fora voldrien veure documents oficials, credibilitat, portaran BOE, crida a la col·laboració.

  1. Coordinació amb Sitges, Roquetes i Sant Pere de Ribes.
-Enviar algú Assemblea Dissabte 20h.
-Coordinació Roquetes: Dimecres Plaça Llobregat 20h30
-Coordinació amb Sant Pere de Ribes .
-Proposta Huerta en lluita els Colls: Cooperació dels 3 municipis.

  1. Continuïtat Acampada.
-Continuïtat informació, carpa salut, taula.
-Continuïtat Assemblea.
-Acampada obsoleta, ja no fa difusió.
-Proposta jornada cada diumenge per fer:
  • Difusió
  • Xerrades
  • Assemblea
  • Activitats
  • Videofòrum
  • Jornades temàtiques
-Proposta de allargar acampada una setmana més per a cohesionar treball comissions, bona eina.

  1. Roda de Megàfon.
-Demostrar que no som okupas, que la gent està aquí per lluitar no perquè no tinguem casa.
-Si marxem sempre podem tornar, és una manera de demostrar que no som okupes.
-Tinc clar que no pararem, crida a decebuts, que s’apuntin a les comissions.
-Ens podem continuar trobant a la Plaça de la Vila, com a molt allargar una setmana més l’acampada.
-Molta Esperança.
-Faltaria una setmana més, Difusió ho demana.
-El contacte ja existeix, a treballar.
-No sóc acampat però no trobo que les tendes ens ajudin, potser seria positiu.
-No sóc acampada, l’important són les assemblees un dia a la setmana (diumenge) i no gaire tard.
-Això només acaba de començar, jornades els diumenges, reunions de comissió.
-No sóc acampada, potser cal més temps, un horari organitzat per les comissions, jornades de diumenge, oferir activitats, que participi el poble.
-Anar a fer activitats amb nens, demostrar la nostra humanitat, arribar a la gent.
-L’acampada és simbòlic, però ara proposo jornades els diumenges deixant un símbol.
-Hi ha un munt d’activitats programades al llarg de la setmana, anem desmuntant poquet a poquet.
-No sóc acampada però la gent de fora del moviment s’està tornat en contra, hem de deixar més espai a la Plaça, fer jornades del diumenge.
-Només dir que se’ns ha cal.lificat de “Kaleborroka” anti-sistema, però aquests últims van tapats, a nosaltres ens coneix tot el poble.
-Respectaré la decisió dels acampats, vull afegir que la gent diu: que vinguin aquí i que parlin, aquí ningú ens representa. Nosaltres no representem a ningú.
-No sóc acampada voto per una setmana més per acabar de cohesionar les comissions i fer més espai a la Plaça.
-A mi em feia pena però crec que és l’hora de centralitzar-ho tot en jornades diumenges, taula a la rambla, a l’estació...
-Recurs que es gasta, la feina de l’acampada ja està feta, setia sensat per evitar desgast des acampar però deixar un plafó informatiu.
-Fins ara pensava que havíem de continuar però s’ha pensar en la imatge que donem , los mass medis diuen que ens rendim.
-Plaça punt de trobada, lliure de tendes però amb la nostra presència, pancartes.
-Jornades de diumenge, hi ha problemes interns que ens cremen, principal problema de difusió.
-És important saber com se’ns veu des de fora. La imatge que es té del moviment.
-parlar amb la gent, veïns, família.
-Escriure als bitllets com a difusió.
-Pancartes als balcons.
-Pensant en tancar l’acampada. Comunicació: pensar en portar mecanisme de comunicació interna, marge d’uns dies per concretar mails, telèfons...
-Aquesta vivència no ens la treu ningú.
-Fer una celebració per la continuïtat, algo “Gordo”, missatge traiem les tendes però seguim aquí.
-Desmuntar amb discreció, dilluns desmuntar tenda i muntar plafó d’informació.
-Desallotjament progressiu, mentre es munta taulell informatiu.
-Fer festa trauria serietat, però es podria fer una caserolada massiva amb pancarta.
--S’ha desmuntar sense pressa, plafó, pancarta que segueix la família, un pica-pica popular.
-Fixar data desmuntar acampada i acte de transició del nou funcionament com l’Assemblea dels diumenges a les 19h.
-Desmuntar abans de Sant Joan.

  1. Violència al Parlament.
-Els fets del parlament van ser molt greus, ha de ser un moviment pacífic.
-Tots tenim clar que la violència no ens agrada, però no s’ha de generalitzar, els medis tenien ganes de fer-ho i ho han utilitzat.
-Reflexió: cada persona es representa a si mateixa, si tu ets violenta estrangules un moviment pacifista.
-La violència mai, no es via democràtica.
-Policies infiltrats van ser qui van fer esclatar al violència.
-Cada persona actua com a persona física individual no es pot representar un moviment per una acció individual.
-El moviment és pacífic, una altra cosa és fora de lloc, però violència és el que fan ella. No ens fan llàstima.
-Opinió pública manipula. La violència no s’hauria de fer servir però és un recurs.
- Violència és el monopoli de l’estat, no confondre violència amb agressivitat.
-Molts avenços de la lluita obrera s’ha aconseguit amb violència.
-Els mossos van colpejar amb porres metàl·liques, van com si animessin a la guerra.
-Si et peguen t’hi tornes.
-La violència genera violència però la violència encoberta ens obliga a que ens imposem, ens obliga de vegades a fer-la servir.
-La violència va començar molt abans de l’arribada del mossos.
-Hola, jo sóc un indignat, vosaltres no teniu que canviar, heu de seguir endavant. Jo he viscut la violència policial en el passat i l’altre dia a Ciutadella vaig veure els grisos. Fer com Mahatma Ghandi.
-Proposta per futura manifestació unitària, anar tots de negre amb la màscara de Anonymous, en complet silenci.

S’ACABA L’ASSEMBLEA, informar que dilluns 20/06 hi haurà una xerrada de Violència de gènere a les 20h a la Plaça de la Vila.





Decidit per consens: desmontem l'acampada, pero aixó no ha fet mes que començar!

Us comuniquem que a l’Assemblea d’ahir dissabte es va consensuar que aixequem el campament de Vilanova i la Geltrú entre dimarts 21 i dimecres 22.
Necessitem tota mena d’estris per netejar( fregones, escombres, fregalls,cubells,lleixiu,sa
bo….) i les mans de tothom!!!!!

Últimes noticies de Fes teva la vila !

Os comunicamos que en la Asamblea de ayer sábado, se consensuó que levantamos el campamento de Vilanova i la Geltrú entre el martes día 21 y miércoles 22.
Necesitamos todo tipo de material de limpieza( fregonas, escobas, estropajos,cubos, lejía, jabón..) y vuestras manos!!!!!

Últimas noticias de Fes teva la vila !