27 de marzo de 2012

ASSEMBLEA DE ZONA DELS INSTITUTS DE SECUNDÀRIA DE LES COMARQUES DEL GARRAF I L’ALT PENEDÈS



Des d’una posició crítica respecte als dos sindicats majoritaris que convoquen la Vaga General del 29 de març, l’Assemblea de zona de secundària reafirmem la nostra convicció que aquesta és una vaga política perquè es tracta d’un atac directe contra les condicions de vida de la població que viu del seu treball. Vaga política perquè, des de les diverses instàncies de poder econòmic i polític, pretenen destruir un model, l’Estat del Benestar, que ha dotat de cohesió social i ha facilitant una certa distribució de la riquesa cap als més dèbils.
Hem de fer vaga, suspenen la nostra activitat laboral i fent consum zero, per dignitat, rebel·lia i per defensar els drets socials que ens estan retallant sistemàticament.

Us convoquem,  a les 10 h del 29 de març a la Plaça de la Vila, amb les samarretes grogues, per fer les pancartes amb les que farem un recorregut pels Centres de Secundària de Vilanova i la Geltrú.

Igualment us convidem a la manifestació convocada per l’ASSEMBLEA PELS DRETS SOCIALS que començarà al carrer Francesc Macià nº 134, a les 18 h.