3 de octubre de 2012

PLE MUNICIPAL, 8 DE SETEMBRE 2012



El dia 12 de setembre, dins de les diverses accions convocades per l’Assemblea Interzones durant el dia de vaga, l’Assemblea de Zona dels Instituts de Secundària de les comarques del Garraf i l’Alt Penedès ens van adreçar, mitjançant un escrit, a l’Ajuntament per tal de fer arribar la nostra preocupació davant la política que els governs de Rajoy i Mas estan portant a terme respecte a l’ensenyament públic i a altres serveis socials bàsics.

Els grups municipals ICV i CUP han donat suport a la nostra demanda perquè l’Ajuntament faci un pronunciament en contra de les retallades en educació per considerar que són un atac directe contra els sectors de la població amb menys recursos, danyant la igualtat d’oportunitats que hauria de defensar qualsevol sistema democràtic. Igualment la retallada suposa una degradació evident de les condicions de treball dels ensenyants.

Cridem a la ciutadania a donar suport aquesta iniciativa i a acompanyar-nos en la nostra intervenció al Ple i en la protesta que volem fer patent a la Plaça de la Vila, a partir de les 18 h, donada la gravetat de l’atac que està patint l’educació pública.

Assemblea de Zona dels Instituts de Secundària Garraf-Alt Penedès.